Laatikkopyöräily on vaan niin siistii

Teksti: | Julkaistu 27.7.2013

image

Lähdin lyhyen työpäivän jälkeen kavereiden ja muksujen luo Ihana-kahvilaan. Kaverit olivat tulleet omalla Christianiallaan, meidän Bakfiets oli toinen kahvilan parkissa odotteleva laatikkopyörä.

Ilta jatkui Paavalinkirkon leikkipuistoon ja hake saat -nepalilaisen kautta kumpulaan pihaillalliselle ja nurmikkokylpyyn.

Ruokia odotellessa juteltiin laatikkopyöräarjesta.

– Viime viikolla käytiin Pakilassa. Vaihtoehdot oli mennä autolla kehätietä tai pyörällä puiston läpi ja jokivartta. Oli aika helppo valinta.

– Joo, toi laatikkopyöräily on kyllä ihan käsittämättömän siistiä. Sitten kun vaan saa lapset kyytiin, niin se on ihan mielettömän rentoa. Etenkin nyt, kun molemmat nukkuu kyydissä…

Ehkä tämä on se juttu, jonka olen unohtanut täällä blogissa suoraan sanoa. Lasten kanssa pyöräily on ihan mielettömän kiva tapa liikkua.


Aihe(et): ,

Ilmoitus

Kommentit

2 vastausta postaukseen “Laatikkopyöräily on vaan niin siistii”

  1. Heidi

    Rivien välistä se onkin taitanut tulla jo selväksi. 🙂

  2. Laura

    Niin on. Sitä tuntee ajoittain jopa jonkinlaista sääliä niitä kohtaan, jotka esim. menevät ruokaostoksille lasten kanssa autolla. Autolla?! Miten tylsää ja vanhanaikaista. Eikä auringossa seisseessä laatikkopyörässä ollut tuskaisen kuumakaan, toisin kuin muiden peltilaatikoissa.

×

Kommentit ovat suljettu.